Rólunk

A BeBrand teljeskörű, kifinomult és elismert megoldásokat nyújt mind a kvalitatív, mind pedig a kvantitatív piackutatás területén. Szakmai tapasztalatunk garancia a legmagasabb  színvonalú, hatásosan használható eredményekre.
Cégünk kiemelkedő módszertani ismeretekkel és- háttérrel rendelkezik: profi kutatók, országos kérdezőbiztosi hálózat és specialisták biztosítják az értékarányos és kedvező árszínvonalú kutatási szolgáltatásokat. Számunkra rendkívül fontos megrendelőink elégedettsége, ezért munkánk során az egyik legfontosabb szempont az ügyfeleink feladatainak és problémáinak komplex megértése, a professzionális kutatási módszer meghatározása és a kutatási eredmények a megrendelő szempontjából történő egyedi értékelése és elemzése.

Kedvező, elérhető árú szakértői kutatási termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.
Megfigyeljük és értékeljük a fogyasztói viselkedési formákat, a szolgáltatásokat igénybe vevők preferencia megközelítéseit. Átfogó elemzéseket készítünk trendekről és médiafogyasztási szokásokról. Teljeskörű képet nyújtunk az  Ön termékeinek, szolgáltatásainak piaci jelenlétéről, fogadtatásáról, megítéléséről, valamint versenytársainak pozíciójáról megbízható adatokat, ismereteket gyűjtünk, és az adatokat elemezzük az Ön részére.

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink megfeleljenek a fogyasztói elvárásoknak és lépéselőnybe kerüljenek.